Gömbölyödő pocak fotók. Fényképezést?

Gömbölyödő pocak fotók. Fényképezést?

Szeretnéd megörökíteni a gyermekeddel közös első időszakot profi módon? Mikor legyen a fotózás? Hát, ajánlások vannak, de minden terhesség egyedi, így ezek csak útmutatások. Gondold végig, figyeld magad és hallgass az ösztöneidre. Az első időszakban a legtöbb kismamánál kellemetlen tünetek jelentkezhetnek. (Fényképezést)

Egy fotó stúdióban mindig minőségi képek születhetnek . A kép csak illusztráció ! A kép forrása : Pexels

Pocakfotó készítésére sem optimális, mert még nem igazán látszódik a fejlődés. De ha nem az a cél, hogy a növekvő pocakot megmutasd, hanem a várakozás hangulatát szeretnéd megörökíteni vagy esetleg tudatni, hogy várandós vagy, akkor ez az időszak is megfelelő. A 31-35. hét volt számomra a legtökéletesebb. Ebben az időszakban a mozgás még nem igazán akadályozott, így jól éreztem magam a bőrömben. Már látszott, hogy a baba szépen fejlődik és egészséges, így aggódás nélkül tudtam megélni ezt az időszakot. Meglepően kevés többlet súlyt viseltem még, így az apuka is meg tudott ölelni szemből.

Kismama fotózás

Sokan akkor, szeretnék a fényképezést, amikor már a 8. hónap környékén vannak. De ez már sokszor megterhelő is lehet. A közérzet és a mozgékonyság sem mindig optimális. Érdemes előre időpontot egyeztetni, nehogy kifuss az időből. Addig is van egy kis időd, megismerni a fotóst, így biztos, hogy kellemes hangulatban fog telni a közös „munka”. Természetesen ezen a fotózáson az apa is részt vehet, meg a nagyobb testvér is, ha már van. Tervezz egy kicsit előre, hogy ne maradjon ki ez az igazán egyedi élmény és elkészülhessenek ezek a csodálatos fotók, melyek egy egész életen át emlékeztetnek téged erre az egyedi időszakra, amikor egy élet cseperedett a pocakodban. Nekem mindig is egy jó élmény lesz és egy gyönyörű emlék.

Az üvegkabinos cikkünk is érdekelheti !