Az Unipatika gyógyszertárai

Az Unipatika az évezred elején 2005-ben kezdte el a működését. Akkoriban mindjárt meg is nyitották az első patikájukat a budaörsi Medicinát. A gyógyszertárban főleg a fogápolásra és kozmetikumokra fókuszáltak a gyógyszerek mellett. Valamint szabadpolcos rendszert alakítottak ki annak érdekében, hogy a pénztári fizetést kényelmesebbé és gyorsabbá tegyék.

Gyógyszertár

A 2007-es évben sikerült két újabb egységgel bővülniük. Megnyitottak egy boltot a Westend City Centerben egy másikat a Mammut bevásárló központban. A két egységben már a Medicinánál jól bevált rendszereket használták. A három patika folyamatosan fejlődött. Behozták a Dermo kozmetikai tanácsadást és megindítottak egy törzsvásárlói programot. Az Unipatika mindig is az innovációk cége volt. Ha valami új ötletük támadt azonnal nekiláttak megvalósítani. A lényeg számukra az, hogy mindenki – a vásárlók és az eladók is jól érezzék magukat a kereskedelmi egységeikben.

A cég újabb bővülést hajtott végre 2016-ban. Ekkor megvásárolták a Corvin gyógyszertárat. Így jelenleg is négy patikával működnek. Ám nem sokkal később 2018-tól üzemeltetik a webáruházukat, amivel már országos piaci részesedést kaptak az egészségügyi és szépészeti, ápolási termékek területén. A honlapjukon is van információs oldaluk. Ami tulajdonképpen egy blog ahol olyan cikkeket publikálnak amelyekben megtalálhatják a megrendelők a szükséges információkat. A blog folyamatosan frissül, így érdemes többször meglátogatni az oldalt.

A kőművesekről szóló cikkünk is érdekelheti !