Tippfanatic – Könnyebb a tippmix ha van tippünk

Tippfanatic – Könnyebb a tippmix ha van tippünk

A fogadások talán egyidősek az emberrel . Persze nem gondolom , hogy az ős emberek is művelték , de a Rómaiak már fogadhattak arra , hogy melyik gladiátor győzedelmeskedik . Szerencsére ma már nem az élet a tét , ma csak játszunk . (Tippfanatic)

A Tippfanatic elemzéssel könnyebben tippelhetsz a teniszre is ! A kép csak illusztráció ! A kép forrása : Pexels

A fogadásaink is sokkal szelídebb sportokra történek . Fogadunk , focira és leadjuk a tippünket a teniszre vagy dartsra . És azt is megpróbáljuk megjósolni , hogy ki győz a formula 1 futamán . Persze kisebb nagyobb eredményekkel . És annak is megvan a veszélye , hogy rabjaivá válunk ennek a szenvedélyünknek .

Tippmix tippek

A fogadások igen nagy kockázattal járnak ezért úgy érdemes viselkednünk ebben is mint azok a befektetők amelyek egy úttörő vállalkozásba rakják pénzük egy részét . A rendelkezésükre álló tőke igen kicsi részét fektetik be és így annak elvesztése nem kockáztatja a cég létét . A fogadásoknál is ezt kell szem előtt tartani . Csak annyi pénzt rakjunk bele aminek az elvesztése nem fájdalmas .

A másik hasonlat ismét a befektetők mentalitása . Mielőtt befektetnek informálódnak , alaposan megvizsgálják az esélyeket . Szerencsére a fogadások esetén is tudunk olyan szakembereket ajánlani akik elemzéseket készítenek a foci és tenisz esélyeit illetően . Az oldalukon találhatunk is mutatóba már nem aktuális rangadók elemzéseit és ott már fel van tüntetve az is , hogy bevált e a szakértői csapat tippje vagy sem . A statisztikai adataikkal is bizonyítják , hogy mennyi nyerő és mennyi félresikerült tipp született náluk . Illetve van 3 ingyenes elemzés is aktuális alkalomra .

A lényeg , hogy ha így informálódsz mielőtt tippmixelsz akkor nagyobb eséllyel indulsz a fogadásban ! Azoknak is ajánlom akik tapasztalt mixelők , így legalább több szemszögből láthatják a szituációkat vagy megerősítést nyerhetnek a saját elképzelései . (Tippfanatic)

A kismama fotózásról írt cikkünk is érdekelheti ! Az oldalunkon több témában is publikálunk cikkeket amelyek közt biztosan találhat olyat amely érdekli ! Böngésszen nálunk !