Varázsold a fürdőt otthoni wellness központtá!

Varázsold a fürdőt otthoni wellness központtá!

Szívesen hódolsz a wellness élményeknek? Mit szólnál ahhoz, ha ezt otthonod kényelmében tehetnéd meg? A szépségápoláshoz szükséges készítmények rendkívül széles választékban elérhetők, és azok is megtalálhatják számításukat, akik korszerű eszközökkel tennének szépségük érdekében. A megfelelően kialakított fürdőszoba pedig a tökéletes helyszín az ellazuláshoz. Az üvegkabin nemcsak trendi, hanem egészen sajátos hangulatot teremthetsz vele a helyiségében. Akkor is megállja a helyét, ha kis alapterületű fürdőszobáról van szó, hiszen átengedi a fényt, gondoskodik a modern térről. (Fürdő)

Üvegfal a fürdőben . A kép csak illusztráció ! A kép forrása : Pexels

A fürdő alapvetően az a helyiség, ahol sok apróságnak el kell férnie. Vannak, akik a mennyezetig érő szekrényekre esküsznek, nagyon helyesen, mások a polcos megoldásokat részesítik előnyben, azokon rattan tárolókkal. Ez utóbbiak kiemelt jelentőséggel bírnak, hiszen elrejtik az apróságokat, a készítményeket, flakonokat a kíváncsi szemek elől, rendezett összképet biztosítanak, és persze nem utolsó sorban nagyon divatosak.

Ne feledkezz meg a világítástechnikáról sem! Ha abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy a fürdőszobához is méretes ablak társul, akkor nyáron ugyan sokáig világos van, de a hangulatfények ilyenkor is jó szolgálatot tesznek. Az üvegkabin felületén megcsillanó fények egy esti zuhanyozást, valamint az előtte és utána zajló szépségápolást élményszerűvé varázsolják. A helyiségben akár képeket is elhelyezhetsz a falon, de a szabadon álló fürdőkád is minden korábbinál divatosabb. Amennyiben kis alapterületből kell kihoznod a maximumot, akkor az épített zuhanykabinok kínálta lehetőségekben érdemes gondolkodni.

S hogy milyen készítmények, termékek, készülékek bizonyulnak hasznosnak a wellness programhoz? Az egyéni igények és az anyagiak nagymértékben meghatározzák ezek körét és minőségét. A bőrápolás terén nem érdemes beérni a legolcsóbb megoldásokkal, inkább saját adottságaidnak, hajtípusodnak, bőröd és saját magad igényeinek megfelelően célszerű választani.

A bútorokról írt cikkünk is érdekelheti !