Jüllich Technology- Napelemek teljesítményének fokozása

A klímaváltozás egyre inkább sürgetővé tette azt, hogy leváljunk mielőbb azokról az energia hordozókról amelyek nem újulnak meg. Több ilyen energia forrás is van, de mi most kiemeltük a napenergiát. A napenergiájának hasznosítása mára már gazdaságos technológiává vált. Ez köszönhető a sok fejlesztésnek. Ám még mindig gond volt- egészen mostanáig-, hogy nem lelhetett teljesen kihasználni a rendszert. (Napelemek)

Ezért igazi kincs amit a Jüllich Technology , Jüllich József vezetésével létrehozott. Megalkottak és le is védtek egy egyedülálló szerkezetet amely képes akár 50-80 % -al is megnövelni a napelemrendszer teljesítményét. A szerkezetet akkor célszerű beépíteni amikor a napelem rendszer telepítése történik. Gyakorlatilag ha ezt az értékes készüléket beiktatjuk akkor kevesebb napelemre van szükség. Így akár kedvezőbb árba is kerülhet az egész rendszere. Tehát a SunUp teljesítményfokozó le van tesztelve és elégedettek a tulajdonosok vele. Ha önt érdekli a készülék akkor bővebben is olvashat az ajánlott oldalon róla. Van arra is mód, hogy ha valaki partnercég akar lenni a forgalmazásban. Az ajánlott honlapon is jelezheti eme szándékát. (Napelemek)

Összegezzük akkor : Tehát a SunUp a világon egyedülálló és le van védve Európai szabadalommal. Igen nagy , 50-80 % teljesítmény növekedés. Kis helyigénye van és ráadásul kevesebb napelem is elég az otthonának. A fejlesztő cég a Jüllich Technology Zrt. 25 éves tapasztalattal rendelkezik.

Az Unipatikáról készült cikkünk is érdekelheti ! Az oldalunkon több olyan cikk is található amely érdekelheti ! Böngésszen nálunk !